Fogelsta hengere

- Alltid tilgjengelig hos Henger.no!

Henger.no har det største utvalget av Brenderup i Viken fylke og har en sentral plassering på Årnes. Vi er kjent for å være en av de største forhandlere av Brenderup tilhengere i Norge og har alltid hengere på lager.

HENGER.NO LEVERER ALLE FOGELSTA MODELLER

Fogelsta er Sveriges største hengermerke og en del av Brenderup Group, som igjen er Sveriges største hengerprodusent. Og størrelse betyr noe. Det garanterer en høy kvalitet, trygg service og tilgang til reservedeler. Det kan være fint å vite før du reiser avgårde.

Fogelsta hengere er bestillingsvare. Normal leveringstid: 2-4 uker.

SKAPHENGER SERIE CE HAR VI PÅ LOKALT LAGER.
LAVBYGDE HENGERE SERIE LM/LMT HAR VI PÅ LOKALT LAGER.

ØNSKER DU Å FÅ ET
GODT PRISTILBUD PÅ FOGELSTA HENGER?

2150 Årnes, Nedre Hageveg 15

2069 Jessheim, Henrik Bulls veg 60

9511 9999 (10.00 - 16.00)

Post@henger.no

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Kan være avvik under ferieavvikling

Informasjon

Henger.no er #1 når det gjelder Fogelsta hengere i Norge. Ta kontakt med oss på tlf 9511 9999 eller send oss en e-post: post@henger.no om du ønsker mer informasjon om Fogelsta sine hengere eller har spørsmål rundt bestilling. Vi har en del utvalgte modeller lokalt her i Norge til en hver tid, samt god tilgjengelighet på bestillingsvarer. Normal leveringstid ved bestilling 2-4 uker.

TRYGG HANDEL HOS HENGER.NO

Vi er blandt Norges største på deler til hengere og en av de største forhandlerne av Fogelsta i Norge. Hos oss kan du være trygg på at du kjører ut med en solid, trygg og riktig henger til ditt bruk.

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD FRA OSS

Ønsker du å få pristilbud fra oss så benytter du knappen «få pristilbud» på hengeren du ønsker pris på. Fyll ut eget skjema og velg ønskelig ekstrautstyr. Vi vil svare deg så fort vi kan med et pristilbud.

Finner du ikke hengeren du leter etter?

Ta kontakt med oss på tlf: 9511 9999 eller se fullstendig modellutvalg på Fogelsta sine nettsider. Gå til Fogelsta.com

FÅ ET GODT PRISTILBUD PÅ FOGELSTA HENGER