BK HENGEREN - Alltid tilgjengelig hos Henger.no!

Norske BK Hengeren har meget bredt utvalg. Vi leverer det du ønsker på bestilling.

BK Hengeren for de kvalitetsbevisste - Vi har alle modeller fra BK Hengeren tilgjengelig for bestilling. Ta kontakt med oss i dag for et godt pristilbud.

BK HENGER FÅR DU HOS OSS

BK Hengeren er en norskprodusert henger, som har holdt på siden 1997. Vareutvalget har passert 120 modeller innenfor segmentene varehengere, spesialhengere, varselvogner, biltransportere, maskinhengere, stillashengere, skaphengere, båt- og vannscooterhengere, opplagshengere, ATV-hengere, pulker, kjelker og løypeutstyr.

BK HENGEREN kan du kjøpe hos oss. Ta kontakt for pristilbud og leveringstid

2150 Årnes, Nedre Hageveg 15

Mandag - fredag: 09.00-17.00

Lørdag 10.00-16.00

Kan være avvik under ferieavvikling

2150 Årnes, Nedre Hageveg 15

Mandag - fredag: 08.00-18.00

Lørdag 10.00-16.00

Kan være avvik under ferieavvikling

Tilhengerkalkulator

Legg inn bil og tilhenger for å se om du kan kjøre med hengeren og hvor stor last den kan ha.

PRISTILBUD PÅ BK HENGEREN

Informasjon

Henger.no leverer BK HENGEREN du trenger! Ta kontakt med oss på tlf 9511 9999 eller send oss en e-post: post@henger.no om du ønsker mer informasjon om BK HENGEREN eller har spørsmål rundt bestilling. Normal leveringstid ved bestilling 2-3 uker.

TRYGG HANDEL HOS HENGER.NO

Vi er blandt Norges største på deler til hengere og en av de største forhandlerne av BK HENGEREN i Norge. Hos oss kan du være trygg på at du kjører ut med en solid, trygg og riktig henger til ditt bruk.

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD FRA OSS

Ønsker du å få pristilbud fra oss så benytter du knappen «få pristilbud» på hengeren du ønsker pris på. Fyll ut eget skjema og velg ønskelig ekstrautstyr. Vi vil svare deg så fort vi kan med et pristilbud.

Finner du ikke hengeren du leter etter?

Ta kontakt med oss på tlf: 9511 9999 eller se fullstendig modellutvalg på BK Hengeren sine nettsider. Gå til bkhengeren.no

FÅ ET GODT PRISTILBUD PÅ BK HENGEREN